Typy restaurací

Klademe důraz na příjemné prostředí a kvalitní posezení se stylovou hudbou. BB se vyznačuje variabilitou typů provozoven, které rozdělujeme na tři hlavní linie. Franšízant si může vybrat, o jaký typ provozovny bude mít zájem.

Bageterie Boulevard

1.
High street store

  • Na frekventovaných místech v blízkosti dopravních uzlů
  • Obvykle nárožní provozovny na hlavních bulvárech
  • Francouzská okna
  • Zahrádka

DENNÍ PRŮCHODNOST: min. 10 000

VELIKOST: 100-300 m2

OČEKÁVANÁ INVESTICE: od 6 mil. Kč

Bageterie Boulevard

2.
Foodcourt

  • Ve Food courtu v nákupních centrech
  • Případně u vstupu do nákupního centra
  • Možnost i vlastního lobby
  • Také formou samostatného kiosku

DENNÍ PRŮCHODNOST: min. 15 000

VELIKOST: 70-100 m2

OČEKÁVANÁ INVESTICE: od 5 mil. Kč

Bageterie Boulevard

3.
Drive

  • Restaurace stojící samostatně, nebo v rámci obchodních center
  • Situovaná na hlavních dopravních tazích (dálnice, silnice prvních tříd, atd.)
  • Většinou na výjezdu z centra měst u čerpací stanice

DENNÍ PRŮCHODNOST: min. 15 000

VELIKOST: 1000-2000 m2

OČEKÁVANÁ INVESTICE: od 10-30 mil. Kč